SC Fatime Impex SRL, cu capital integral românesc şi privat, înfiinţată în anul 1993, activează în domeniul distribuţiei de produse alimentare şi nealimentare.
         Calitatea, preţul şi cantitatea produselor distribuite de noi, precum şi seriozitatea de care dăm dovada permit societăţii noatre o intrare şi menţinere pe piaţa românească.
         Scopul nostru este să satisfacem cele mai diverse şi exigente nevoi ale partenerilor noştri într-un timp foarte scurt.
         Obiectul de activitate principal: este comerţul cu ridicata al produselor alimentare. În ceea ce priveşte acest domeniu, suntem deja prezenţi în judeţele Bihor, Arad, Timiş şi Harghita. Dorim să extindem şi în alte judeţe. Printre clienții noștri se numără lanțuri mari de magazine, lanțuri mici de magazine, depozite en-gross, firme de distribuție și magazine mai mici. Suntem distribuitorul exclusiv al apei minerale Vitaqua și Vitale. Produsul nostru de bază este apa minerală, dar lângă acesta avem și alte produse, de exemplu dulciuri diabetice, bomboane, rondele expandate, siropuri de fructe, cereale, biscuiți, dulciuri din jeleu etc.
          Logistica:  Firma dispune de un  spaţiu de depozitare în Oradea, Jud. Bihor. Parcul auto cuprinde: autocamioane peste 3,5 tone, autoutilitare cu tonaj mai mic de 3,5 tona, autoturisme şi motostivuitor pentru manipularea mărfii.

© Copyright 2016.